Wij zijn u graag van dienst voor het hosten van uw vergadering of meeting op locatie. Door onze jarenlange ervaring binnen de hospitality en conference wereld weten wij wat u wilt en hoe wij het beste uit de locatie kunnen halen.

Gesprekken met klanten

Tijdens gesprekken met klanten op locatie heeft u geen tijd voor het ontvangst. Wij zorgen ervoor dat u klant word ontvangen bij de ingang. Wij begeleiden de klant naar de wachtruimte. Tijdens het wachten zullen wij uw gast voorzien van een kopje koffie en een zoete lekkernij in de wachtruimte. Eventueel kunnen wij vast korte informatie geven over hoe zijn afspraak zal verlopen en de nodige informatie geven. Indien het volgende gesprek aanvangt begeleiden wij uw gast naar de garderobe en naar de uitgang. Tussentijds zorgen wij ervoor dat het volgende gesprek kan aanvangen. Hiernaast kunnen wij u uiteraard van dienst zijn binnen de boardroom voor alle behoefte. U kunt zich volledig richten op uw gesprek en wij verzorgen alle randactiviteiten. De locatie voorziet vaak in alle behoefte maar deze worden niet geheel benut.

 

Begeleiding van een training