Welkom bij Vrijvogel online diensten, administratie & hospitality. Vrijvogel verzorgd een breed aanbod van Online diensten, Administratie & Hospitality. Wij zijn het bureau voor het beheer van websites, zeer tijdelijke opdrachten bij uw organisatie met betrekking tot grote administratieve druk. Hiernaast verzorgen wij hospitality diensten in de breedste zin van het woord. U kunt hierbij denken aan horecaopdrachten maar ook receptiewerk, klantenservice en tijdelijk office management.

Onze klanten bevinden zich voornamelijk bij het MKB. Hiernaast zijn wij uitermate geschikt om in te huren door ZZP’ERS en eenmanszaken die zich in een expansiefase bevinden maar welke nog niet over voldoende arbeidscapaciteit beschikken. De ondernemer kan zich richten op zijn of haar corebusiness. Wij kunnen diverse office management taken voor u uitvoeren, facturering, verzorgen van content management en beheer van sociale media. Indien noodzakelijk kunnen wij herstructureren en advies geven. Bekijk op onze website de mogelijkheden met betrekking tot onze werkzaamheden.

Bekijk onze mogelijkheden