Nieuw bij Vrijvogel – Webshop ontwikkeling en beheer

Vrijvogel is gestart met een nieuw concept. Een volledige webshop inclusief beheer en administratieve handelingen. De webshop zal compleet worden beheerd door ons. U ontvangt Per email de order compleet met de factuur om toe te voegen aan de bestelling. Het enige wat u hoeft te doen is het pakket te versturen of dienst te leveren.

Voor wie?

Ons unieke concept richt zich op kleine ondernemers en zelfstandigen die niet of nauwelijks tijd, kennis en geld hebben om operationeel een webshop te beheren. De eenmalige opstartkosten zijn €100,= en €45,= (exclusief b.t.w.) per jaar voor de domeinnaam en webhosting. Wij verzorgen een complete webshop welke zal worden aangestuurd met het wereldwijde systeem wordpress en woocommerce. Het enige wat u in de gaten hoeft te houden is uw e-mail. Hier zullen de verkooporders heen worden gestuurd compleet met factuur. Verzenden en klaar. 1 x per maand versturen wij u een overzicht met de totale opbrengsten. Het beheer zal compleet door ons worden uitgevoerd voor slechts 8% exclusief b.t.w. Houd u rekening met de verzendkosten en de kosten voor de betaalprovider (circa €0,30 voor een IDEAL betaling).

Wat krijg ik?

  • WordPress met woocommerce webshop
  • 15 producten met foto en omschrijvingen (Extra producten laten toevoegen, teksten schrijven en foto maken voor €2,= per product) Wilt u het liever zelf doen is dit ook mogelijk!
  • IDEAL en creditcard betalingen via Mollie
  • Complete webshop
  • Meer functionaliteit? Een scherpe prijs vanaf €15,=
  • En nog veel meer. Bekijk voor alle overige functie’s onze pagina webshop

Hoe werkt het?

U kunt een aanvraag doen via het contactformulier. Hieruit zullen wij een afspraak maken of per e-mail contact opnemen. Het enige waar u over hoeft te beschikken is een kvk nummer, zakelijk bankrekeningnummer, telefoonnummer, en btw nummer. Nadat u een logo heeft aangeleverd kunnen wij starten met de webshop.

 

Nieuw bij Vrijvogel – Webshop ontwikkeling en beheer